Cik Nur Shahira/Teacher
Seronoknya dengan Pandai. Saya pasti akan promote apps ni kepada kawan-kawan saya

Puan Marinda Masdar/Teacher
Apps yang dapat membantu memudahkn kerja guru-guru!!

Widaad/Student
Hai! Saya Widaad Binti Muzamal. Antara pengguna setia Pandai. Saya tahu dan berminat dengan aplikasi Pandai sejak pkp bermula. Maklumlah, waktu itu kita semua perlu kuarantin dirumah dan belajar secara atas talian. Semenjak itu, saya dapat tahu bahawa banyak kelebihan apabila saya menggunakan aplikasi Pandai. Antaranya, saya dapat membuat lebih banyak latihan pelbagai subjek! Matematik, Sains, Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu dan macam2 lagi! Pandai juga akan menyediakan nota ringkas agar pengguna lebih faham. Yang paling saya suka dalam aplikasi Pandai ini ialah ia mempunyai latihan dan contoh soalan Kangaroo Math. Seronoknya!! Saya juga menyeru supaya semua murid dan pelajar menggunakan aplikasi Pandai supaya kita lebih pandai!

Puan Nur Izzati/Teacher
Saya suka dengan jawab kuiz dalam Pandai, mencabar minda!

Najatul/Student
Saya Najatul Basyirah Binti Mohd Yusof dari Sek Rend Integrasi Bandar baru Kuala Selangor.
Ibu saya mendaftarkan Saya di app Pandai pada April 2021 selepas ibu saya mengatahui app ini daripada rakan beliau yag juga telah menggunakan Pandai bebrapa bulan yg lalu.
paling saya suka ttg Pandai adanya penerangan dan keputusan jawapan saya secara cepat, iatu serta-merta, Penerangan cukup jelas jika saya menjawab salah kepada soalan tersebut.
Tak perlu tunggu masa lama untuk saya tahu akan jawaapan pd soalan yg saya jawab.di tambah dengan vedio yang mudah di fahami.
Sejak dengan Pandai saya menjadi semakin berdisplin dalam belajar kerana adanya peringatan masa di dalam app Pandai ini dan saya boleh tetapkan masa belah kepada masa optimum saya.
Adanya ranking juga membolehkan saya untuk sentiasa buat kuiz dan mencabar diri untuk mengalahkan rakan 2 lain. Kami sentiasa berlumba2. Setiap hari,., seronok sangat lepas nih kalua ada pepriksaan sebenar saya adalah pelajar yang sentiasa bersedia.
Tq Pandai jadikan hidup saya sentiasa gembira. Tak de masa lagi nak setress-2.
Oleh itu kepada kawan-yang masih belum melangai Pandai premium jom lakukan sekarang,, sebelum anda di landa kebosanan belajar cara lama.. Saya yakin dengan Pandai anda akan sentiasa riang dan gembira.. seperti say

Puan Syemsar/Teacher
Pandai bukan sahaja memberi manfaat kepada anak saya, malah kepada anak-anak murid saya juga

Ms Thamizhsaraswaty/Teacher
More benefits to gain from Pandai, try yours!

Risshi Nidu a/l Sathikumar Naidu/Student
I get to know Pandai app through my mom. I joined this for Kangaroo Competition. So Pandai can give me to practice this competition. Also, this app can help me to practice other knowledge for subjects in Math, Bm, Bi and more. Its really help me a lot.

Elysha Ahmad Nazri/Student
I know Pandai from my school teacher. I used everyday to practice my knowledge for every subjects in Pandai. It really interesting, I hope my friends can use this app too. This app really help on my study.

Kaira Harissa binti Ahmad Fadzil/Student
Saya suka menggunakan aplikasi pandai. Guru saya yang perkenalkan Pandai ini. Saya gunakan dan menjawab soalan di kuiz Pandai setiap hari. App ini sangat mudah digunakan. 2 ciri aplikasi paling suka ialah kuiz harian dan carta pendahulu adalah tarikan buat saya. Saya sentiasa ingin tahu kedudukan saya yang keberapa. Sangat menarik Pandai ini.

Puan Munirah/Parents
Apps yang hebat !! Saya rasa sangat bertuah dapat mengenali Pandai

Lee Yun Seo/Student
I knew Pandai from Kangaroo competition. This app so interesting. I love to do quiz in Pandai. It can help me to revise any subjects in Pandai. Thank you pandai.

Najatul Basyirah Mohd Yusof/Student
I knew Pandai from my mom. I set my target to use Pandai everyday. I always practice to answer the quiz in Pandai. The analysis in Pandai is really help me to study. Pandai is really good app especially using in this digital era.

Danial/Student
I use Pandai cause its interesting app. I like Pandai because the questions, the subjects and more. Yeah i will tell to my friends about this Pandai app. Its nice app especially when using in pkp time. Thanks a lot Pandai.

Muhammad Thaqif Wafiy Bin Zulkifli/Student
Saya ketahui Pandai dari kawan saya. Saya cuba Pandai baru sahaja. Apa yang menarik dalam Pandai banyak pengalaman yang saya dapat terutama saya nak capai ranking yang tinggi ini. Saya jadikan dia rutin. Paling saya excited sewaktu upsrx, saya rasa happy dan bersyukur waktu upsrx dilakukan. Saya study macam upsrx betul-betul. Ciri dalam Pandai semua best. Paling suka adalah jawapan dan penerangan tentang soalan dan jawapan. Ciri inilah saya banyak belajar semula. Mudah untuk saya. Terima kasih Pandai bantu saya juga.

Muhammad Ajwad Fawwaz bin Mohd Faisal/Student
Saya rasa Pandai sangat menarik kerana mempunyai jawapan dan penerangan yang baik untuk belajar. Soalan-soalan dalam Pandai juga sangat baik.

Kausalyah Dewi Yengada Ravanah/Student
I knew this Pandai from my friend. This app very useful to me. Many subjects available here and i can practice to study everyday. This is great app to use everyday.

Kathiravan/Student
Saya terjumpa Pandai di Google playstore. Setiap hari saya menggunakannya untuk naikkan ranking saya. Saya paling suka badge streak. Sangat mencabar. Saya suka Pandai sebab bantu saya mengulangkaji pelajaran setiap hari.

Nurunnabeelah binti Ahmad Zakirullah/Student
Saya menggunakan Pandai app sejak feb 2021. Ciri paling terbaik adalah carta pendahulu, Setiap hari saya akan berusaha mencapai ranking yang baik. Soalan dalam Pandai juga membantu saya mengulangkaji pelajaran walaupun hanya di phone. App ini saya yakin boleh pergi jauh lebih lagi.

Puan Kanya/Parent
Pn. Kanya sebagai parent, berasal dari Perlis. 📌 Tn. Ep memperkenalkan aplikasi Pandai kepada saya dan mula tertarik dengan aplikasi Pandai kerana ALL IN ONE Semua subjek dlm satu app. Dengan Pandai saya tidak lagi hantar anak ke pusat tuisyen, hanya belajar di rumah dgn selamat. 📌 Cadangan saya kalau boleh supaya Pandai tambahkan soalan bina ayat/karangan bg pembelajaran tahap menengah dalam subjek BM dan BI. ❤️ Terima kasih

Dharsheinee a/p Pragas/Student
I use Pandai everyday. This app can help me to practice in English subject. I love Pandai app. This app can encourage me to score well for many subjects. Thanks pandai

Puan Noraihan Rayyan/Parent
Sebagai parents Noraihan Noordin, saya boleh bantu anak meletakkan sasaran kuiz dan latihan. Pemantauan boleh dibuat melalui skor serta melihat kelemahan yang boleh diperbaiki.

Khairun Nisak/Student
Nama saya Nur Khairun Nisak. Teacher Fiza di SK Jaya Gading memberitahu tentang aplikasi Pandai. Ciri-ciri yang paling best adalah menjawab soalan daripada aplikasi Pandai dan yang menarik adalah boleh menjawab semua soalan melalui aplikasi Pandai.

Ong Ai Ling/Student
I started using this app during pandemic. This app have a lot of subjects to study. I always practice questions in Pandai everyday. I will set to do everyday. The questions also gave answer and explanation. really good.

Ho Kang Kai/Student
I using Pandai app at home to revise my study. Best is this app have answer and explanation. This app so easy to use.

Sanjanaa/Student
Pandai app is good to use for all student. I can use everyday. I also join many activities in pandai. Its really interesting for me. I love Pandai app.

Adrian Joel Bernard/Student
I use Pandai for practice my study. Many questions can help me to improve and revise my study. I also joined many activities in Pandai.

Hafizahasya/Student
Saya menggunakan Pandai untuk mengulangkaji pelajaran. Pandai memberi peluang pelajar boleh belajar dari kesilapan. Banyak subjek disediakan untuk belajar. Terima kasih pandai.

Danish/Student
Masa lapang pun boleh buat pandai. Senang sahaja. jawab soalan dalam app. Menarik app ini. Saya akan ajak rakan-rakan saya download app ini. Banyak kebaikan app pandai.

Puan Zaini/Student
Nama saya Zaini, saya seorang guru di SK Ayer Lanas. Saya sudah berdaftar di dalam Pandai Guru. Saya sangat suka dengan aplikasi Pandai,kerana ia sangat membantu saya dalam penyediaan soalan latihan untuk anak murid saya. Terima Kasih Pandai!

Puan Ruzzam/Teacher
Aplikasi yang menarik dan senang digunakan. Ada carta sekolah juga. Seronok saya apabila dapat tahu ada Aplikasi sebegini dibangunkan untuk guru-guru. Yang paling best percuma. Saya harap Pandai terus suksess pada masa akan datang.

Cik Wahidah/Teacher
Hai, saya cikgu Wahidah. Saya tahu tentang Pandai daripada kawan saya yang juga merupakan seorg guru. Setelah mendaftar, saya cuba teroka tentang Pandai Guru. Sangat menarik, dapat create class, create soalan peperiksaan. Leaderboard sekolah pon ada. Terima kasih Pandai memudahkan kerja saya

Puan Syukriah/Parent
Saya Sukriah, parents kepada Muhammad Najwan, pengguna Pandai. Saya juga menggunakan Pandai Parent. Dengan Pandai, saya dapat lihat perkembangan akademik anak saya secara terus tanpa halangan. Dapat log msuk ke akaun anak dan tengok skor mereka juga. Saya harap Aplikasi ini mampu membantu anak saya untuk capai keputusan yang cemerlang pada masa akan datang

Fadhal Hamzah/Student
Saya Muhamaad Fadhal Hamzah, umur 7 tahun. Saya suka Pandai sebab bila jawab kuiz terus tahu betul ke salah. Mama saya yang downloadkan Pandai untuk saya. Yang paling saya suka kumpul badge dalam Pandai. Saya suka tengok nama saya dekat leaderboard juga. Terima Kasih Pandai!

Hazirah/Student
Hai, saya Hazirah, pelajar tingkatan 5. Saya mengetahui tentang Pandai dari cikgu Sains saya. Kata cikgu Aplikasi Pandai ni menarik dan bagus untuk pelajar SPM. Saya terus cuba download Apps ni di hp saya. Betul kata cikgu saya, Pandai sangat best!!! Ada nota, kuiz. video pembelajaran boleh kumpul badge lagi. I Love Pandai!!

Puan Aisyah/Parent
Kuiz di dalam App Pandai menguji minda dan menyeronokkan. Saya akan berkongsi dengan rakan-rakan dan saling bertanding antara satu sama lain untuk mendapatkan markah yang tertinggi

Puan Zuraini/Teacher
Saya Puan Zuraini, cikgu biologi di sekolah menengah. Saya teruja bila dapat tau ada Pandai Guru ini. Saya boleh create class dengan anak-anak murid secara atas talian sahaja. Nak cipta set kuiz dan soalan pun senang. yang penting percuma je untuk guru-guru. Terima kasih Pandai sebab memudahkan kerja kami..

Encik Hadi/Parent
Satu Apps yang sangar bagus untuk student. Boleh membantu mereka mendapat pencapaian akademik yang lebih baik. well done Pandai

Puan Azhani/Teacher
Pandai telah melangkah ke depan dengan mencipta satu Aplikasi yang bukan sahaja bermanfaat untuk pelajar, malah memudahkan guru- guru juga. Semoga Pandai terus sukses!

Puan Hamidah/Teacher
Saya telah memperkenalkan Pandai kepada anak-anak murid saya, ternyata mereka sukakannya. Bukan sahaja dapat menjawab kuiz. malah ada nota dan video pembelajaran juga. Saya juga berbesar hati untuk mengajak gutu-guru menggunakan Pandai guru, kerana saya rasakan ia sangat bermanfaat untuk kami.

Encik Shaiful/Parent
Anak- anak saya suka menggunakan Pandai. Dengan Pandai, mereka boleh bersaing di leaderboard sekolah, negeri, tahunan dan dapat kumpul badge juga. Saya harap makin banyak subjek akan diperkenalkan Pandai pada masa akan datang

Encik Shafian/Parent
Terima kasih Pandai kerana mencipta Apps pada masa yang tepat. Apabila pandemik melanda, semua pembelajaran menjadi online learning, dengan adanya Pandai, urusan pembelajaran anak-anak jadi lebih mudah

Puan Norsilawati/Parent
Saya Norsilawati dari Port Dickson, saya tahu tentang Pandai daripada seorang kawan. Apa yang best tentang Pandai, adalah ciri gamifikasi di mana pelajar boleh main game semasa belajar. Score board juga memudahkan pelajar untuk melihat score mereka setelah menjawab kuiz. Dan yang paling best ada macam-macam persediaan pertandingan di dalam Pandai seperti Beaver, Kancil, Olympiad dan Kangaroo Math di dalam Pandai. Saya sarankan ibu bapa lain juga daftar Pandai untuk anak anak mereka

Puan Siti Rohani/Parent
Saya Puan Siti Rohani, mengenali Pandai daripada mentor saya. Apabila dapat tahu tentang Pandai, terus saya saya dan anak, buat research, cari info-info yang berkaitan. Saya paling suka tentang leaderboard, dulu awal2 anak saya di tempat yang tercorot je, tapi sekarang dah jadi top 3 di Selangor. Ciri gamifikasi juga sangat menarik perhatian anak saya, pegang phone bukan setakat main game, tapi dapat belajar sekali

Fatimah/Student
Nama saya Nur Fatimah bt Mohd Jaladi. Saya tahu mengenai aplikasi Pandai ini dari ayah saya. Saya suka kuiz Pandai kerana dia mencabar dan menambah pengetahuan saya terhadap subjek yang saya lemah. Saya cadangkan Pandai mengadakan pertandingan yang memberi hadiah kepada peserta untuk menarik minat pelajar untuk menggunakan aplikasi PandaI.

Puan Melnah/Parent
A great learning Apps that catered three roles in one. Student can learn, parents can observe and support, meanwhile teacher can create something new!!

Puan Siti Umira/Parent
Tahniah Pandai kerana mencipta Apps yang hebat untuk rakyat Malaysia. Bukan hanya memudahkn para pelajar untuk belajar, malah membantu ibu bapa juga untuk menaiktaraf pencapaian anak-anak.

Puan Zawiah/Teacher
Semoga guru dapat menikmati manfaat yang besar daripada Pandai guru. Selain dapat mencipta kelas dan observe pencapaian pelajar, guru dapat create soalan kuiz untuk para pelajar mereka. Sangat menarik, well done team !

Puan Haiza/Parent
Anak-anak saya teruja bila belajar guna Pandai. Maklumlah bila dah jawab boleh tau betul ke salah terus, boleh tengok penerangan bagi setiap jawapan dan nak tengok video pon boleh

Puan Naimaton/Parent
Aplikasi Pandai ni senang digunakan, asal ada HP anak- anak boleh jawab kuiz di mana-mana sahaja. Nak tengok nota pembelajaran pon senang, grafik pun cantik. Saya suka Aplikasi Pandai ini.

Recheal/Student
Pandai helps me improve in my studies. I do quizzes everyday to compete with other users.I hope Pandai will grow well in the future.

Ms Leela/Parent
My child seems so happy using Pandai everyday.I hope she can do well in study after using Pandai. As a parent, i feel great spending money on high quality learning Apps.

Ms Sherylnna/Parent
Saya adalah Pengguna Pandai, melihat begitu banyak kelebihan yang Pandai tawarkan, saya tidak teragak -agak untuk kongsikan tentang Pandai dengan orang lain.

On Xin Yee/Student
I love Pandai because Pandai has a lot of quizzes. I can answer it anywhere that i want.Thank you Pandai for this great Apps

Puan Nor Shalina/Parent
Saya suka dengn Pandai sebabnya Pandai ada soalan dari darjah satu hingga tingkatan 5. Dan setiap soalan yang diberikan lengkap dengn penerangan sekiranya jawapan kita betul atau salah. Saya akan syorkan Pandai kepada pengguna yang lain juga, sebab saya nampak apa manfaat yang anak anak saya dapat bila guna Pandai

Nor Zarra Safiyya/Student
Pandai Best! Saya suka jawab kuiz dalam Pandai. Saya suka kumpul lencana juga. Yang paling best tengok gambar kita kat leaderboard

Rachmat/Student
Pandai is a great learning apps that can help student to do revision without opening the textbook. We can answer quizzess at any time that we want. All the best Pandai

Afif/Student
Saya suka Apps ni sebab sangat membantu saya untuk ulangkaji pelajaran. Terima kasih Pandai

Puan Nurul Aiman/Parent
Apa yang suka tentang Pandai ni, saya dapat lihat rekod pencapaian dan analisa rekod anak-anak. Sangat details apa yang Pandai berikan untuk kami sebagai ibu bapa. Saya bertuah mengenali Pandai

Encik Sukri/Parent
Sebagai seorang ayah, saya gembira melihat anak saya bermain handphone bukan untuk game tetapi untuk belajar. Semoga prestasi mereka juga akan meningkat apabila guna Pandai untuk belajar.

Encik Farhan/Teacher
Apps yang sangat menyenangkan kerja guru-guru untuk mencipta soalan. Best la Pandai ini :)

Encik Fahim/Teacher
App yang membantu dalam menyediakan soalan kepada pelajar terutama musim peperiksaan. Terima kasih Pandai

Encik Rayyan Harris/Parent
Saya suka Pandai sebab app yang menarik. Jawapan dan jalan kira yang lengkap terutama subjek Matematik. App ini juga senang nak guna.

Encik Mohd Nor/Teacher
Pandai adalah app yang boleh dikembangkan lagi. App yang baik buat masa ini. Mudah digunakan. Terbaik.

Mohamed Sufi Luqman/Student
Saya suka guna Pandai sebab saya dapat kumpul banyak badges

Mohamed Sufi Haikal/Student
App Pandai best, saya suka lawan-lawan score dengan kawan saya. Nanti boleh tengok nama kita dekat leaderboard

Fatini Nabila/Student
Apps yang menarik dan membantu saya untuk mengulangkaji pelajaran. Saya suka Pandai

Muhammad Faris Danial/Student
Saya suka jawab Kuiz dalam Pandai kerana ia menguji dapat menguji minda saya berfikir

Nur Hanini/Student
Belajar menjadi lebih seronok dengan Pandai, ada nota ada youtube video, penerangan, bookmark dan macam-macam lagi.

Annis Elisya/Teacher
Useful App for teacher, Saya suka kalau anak murid saya belajar guna Pandai ni

Ms Kumuthini/Teacher
Fantastic Apps for student and teacher.

Puan Siti Hannah/Teacher
Apps yang memudahkan guru-guru mencipta soalan, dah la percuma. Rugi tak guna

Puan Tan Soo Chian/Teacher
I enjoy using Pandai.Hope Pandai will do well in future

Encik Alexius/Parent
My children really enjoy with Pandai app. It helps a lot to do revision for my children.

Puan Halizah/Parent
Anak saya lebih banyak mengulangkaji pelajaran di Pandai. Mereka lebih tertarik belajar dengan app ini. Saya sangat berterima kasih dengan Pandai.

Encik Iman Najah/Parent
Pandai adalah aplikasi yang bantu pelajar belajar dengan gunakan phone sahaja. Ciri feature dia sangat menarik dan mudah digunakan oleh pelajar.

Puan Etty/Parent
Saya suka tengok anak saya lebih seronok belajar. Pandai adalah app yang mudah dan yang best dia sediakan jawapan dan penerangan yang lengkap untuk digunakan buat pelajar. Aplikasi ini boleh pergi lebih jauh. Saya percaya.

Puan Fadilah/Parent
Saya gembira download Pandai app untuk anak saya. Anak saya lebih fokus untuk pelajar. Kuiz dalam Pandai sangat menarik. Aktiviti dalam Pandai juga menarik. Bagus untuk anak-anak yang bakal menghadapi peperiksaan sekarang.

Puan Nor Syafiqah/Teacher
Aplikasi Pandai ini mudah digunakan. Sangat baik digunakan terutama musim peperiksaan. Saya sarankan mereka guna Pandai app. Pandai app juga ada basic. Boleh mencuba.

Puan Juliana/Teacher
Aplikasi ini mempunyai pelbagai subjek untuk anak saya gunakan. Terbaik pandai. Nota pun kemas.

Nur Amalia Hasya/Student
I knew Pandai since last year's April when the pandemic and MCOs hit us. It helped me a lot with catching up during this online learning period. One of my favorite features in Pandai is the leaderboard, it made me realize that I cant stay in my comfort zone anymore thus making me feel more high-spirited to maintain my ranking and performance streak. Pandai helped me to improved my grades too, with the quick notes and the new "Pandai Tutor" feature, with this, i can learn anytime and anywhere. Glad to be in this community, thank you Pandai !

Khalish Wafiq Bin Azue Alfizan/Student
Saya suka belajar dengan Pandai. Sangat mudah digunakan. Dalam pandai, ada jawapan dan penerangan. Jadi saya boleh belajar dari kesalahan. Saya suka dengan pandai.

Dhiya Imani/Student
I love to use Pandai app especially to practice Kangaroo Math. I started download Pandai because I want to do revision and practice the Kangaroo Math competition. I love quiz in Pandai. It helps me to learn. The questions so good. Thanks Pandai

Shruti Saaj Satchitanandam/Student
I knew Pandai from my sister and parents. I use everyday. The best feature are quizzes and exams. I really recommend Pandai to my friends because its really fun app.

Muhammad Hamzah/student
Saya ketahui Pandai dari ibu saya. Saya mengikuti pertandingan Kangaroo Math. Sebab itu saya praktis jawab kuiz di Pandai. Saya paling suka dengan badge setiap kali menjawab kuiz dalam pandai. Saya suka dengan Pandai sebab aplikasi ini macam game.

Joy Xue Qiao En/Student
I love Pandai app because this app is really fun. I maintained to answer the quizzes everyday and collect the badges in Pandai. This app really helps me a lot. I will recommend Pandai App to my friends.

Sanjanasri Ramesh/Student
I use Pandai app everyday. Pandai really help me to improve my study especially subject in Bahasa Melayu. I score well in Pandai because I always practice in app. Thank you app. I love Pandai app

Muhammad Ilman/Student
Saya mengetahui Pandai di media sosial. Saya guna Pandai sejak 6 tahun. Saya suka ulangkaji Pandai kerana soalan Pandai boleh menguji minda saya. Saya suka belajar dengan Pandai kerana seronok dan mudah juga.

Anis Syafiqa/Student
Saya tahu Pandai dari group sekolah. Ciri dalam Pandai yang paling saya suka ialah ada penerangan setiap soalan. Pandai ini dapat bantu saya belajar dengan lebih baik.

Iman Abdul Rahman/Student
Saya kenal Pandai melalui Kangaroo Math. Saya akan berlatih menjawab soalan setiap hari. Saya paling suka dalam app adalah kerana terdapat banyak subjek dalam Pandai untuk saya ulangkaji. Pandai sangat membantu saya praktis soalan pelbagai subjek. Terima kasih Pandai.

Vihasini a/p Vijayakumar/Student
I got to know about Pandai when teacher give me the brochure Pandai app for Kangaroo Math Competition. I start download and use it everyday. I will set to study and answer the quizzes every 30 minutes. I addicted with Pandai app. This is can helps for all students to study. Plus, learning become fun.

Loknath Thiagaraj/Student
I use Pandai everyday. I will answer the daily quizzes in Pandai. I always practice to answer the questions. This app super easy and fun. I will recommend this app to my friends. Thank you Pandai.

Puan Rahmah/Teacher
Apps yang berguna untuk semua pelajar terutamanya yang mengikuti silibus KSSR dan KSSM

Puan Sabariah/Teacher
Anak saya guna Pandai untuk pelajar, saya guna Pandai guru, amat menarik app ini. Saya sukakannya!

Encik Salim/Parent
Saya gembira download Pandai app untuk anak saya. Anak saya lebih fokus untuk pelajar. Flashcard dalam Pandai sangat menarik. Kuiz dan latihan dalam Pandai juga menarik. Bagus untuk anak-anak yang bakal menghadapi SPM.

Puan Jini/Parent
Aplikasi ini mempunyai pelbagai subjek untuk anak saya gunakan. Terbaik pandai. Nota pun kemas.

Join Pandai Now

Don’t get left behind. More than 300,000 students are learning something new with Pandai every day.